Nieuwjaars HandbalMix toernooi 2017

Vrijdag 6 januari 2017

Normaal organiseren wij zo vlak voor de kerstdagen onze jaarlijkse Kerstmixtoernooi, waar iedereen aan mee mag doen.
Deze keer moesten we het uitstellen tot na de feestdagen omdat de hal niet beschikbaar was.
Daarom hebben wij er dit jaar een Nieuwjaarsmixtoernooi van gemaakt.
De eerste aanmeldingen stroomden vrij snel binnen en dat bleef ook doorgaan. zelfs vlak voordat we zouden beginnen te handballen kwamen er nog namen bij.
Na heel wat gepuzzel hadden wij 6 gelijkwaardige teams klaar staan. In elk team zaten 10 of 11 spelers.
Na enkele woorden van Marian kon de strijd beginnen.
Alle teams speelden 1 x tegen mekaar.  Af en toe was het net een familiestrijd, want niemand uit 1 gezin zat bij mekaar in. Dat maakt het ook leuk.
Jong en oud,ervaring of juist niet, iedereen deed zijn stinkende best om te winnen.
Henk Cazemier had de taak om alles in goede banen te leiden en dat is hem ook heel goed afgegaan. (hadden niet anders verwacht). Henk heeft maar 1 korte pauze genomen, toen mocht Marian even fluiten.
Bircan en Leonie hebben bij de wedstrijd tafel gezeten.
Rond 21:00 uur waren alle wedstrijden gespeeld. Enkele heren hadden er nog niet genoeg van en gingen nog even “knallen”.
Na het douchen/omkleden kwamen we samen in de kantine voor een paar rondjes bingo. We werden nog getrakteerd om bittergarnituur.
Daarna werd de laptop op de tv aangesloten en kon je Karaoke doen. De echte “plakkers”hebben er nog een klein feestje van gemaakt.
Moe maar voldaan van een super leuke,sportieve avond gingen wij weer huiswaarts.

Leonie   Danique   Ilse   Mia