Aeolus 70

Op 26 augustus 2017 is het 70 jaar geleden dat HV Aeolus werd opgericht.
Dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan.

Op zaterdag 23 september zullen we dit gaan vieren in Sporthal Wildervanck.
Als lid maar zeker ook als oud-lid kun je alvast melden dat je erbij wilt zijn door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma

14:30 - 15:45 Rolstoel Handbal (Oud) leden dagen we uit om een training hierin te volgen.
16:00 - 17:30 Wedstrijd Heren Er zijn heren (oud leden) die nog graag een keer een wedstrijd willen spelen.
Heb jij je nog niet opgegeven dan graag doen via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor twee teams hebben we toch zeker wel een heer of 20 nodig.
18:00 - 19:30 Chinees Buffet De inwendige mens wordt verzorgd met een chinees buffet.
De kosten voor deelname aan dit Chinees Buffet zijn inclusief 2 drankjes:
- Leden:       € 5,00
- Niet leden: € 10,00
Als je mee wilt eten moet je dit vooraf kenbaar maken:
2. Overmaken verschuldigd bedrag naar Reknr: NL60INGB 000 740 8285 t.n.v.   Hanbalvereniging Aeolus, Wildervank, met de mededeling: jubileum chinees.
Opgave en betaling uiterlijk 20 september 2017 i.v.m. bestelling.
19:30 - 24:00 Bruin Café  Er is genoeg tijd na het eten om bij te praten.
Als de techniek ons niet in de steek laat zullen er foto’s getoond worden, zijn er vragen over oude koeien en wordt dit geheel bijeengehouden door muziek op de achtergrond.