3 Januari 2020: Mixtoernooi

Screenshot 20191210 233747 Word

10 december t/m 20 januari: Steun jij de vereniging ook?

FB IMG 1576145743833

Steun jij ons ook en maak zowel jij als de vereniging kans op €5000,-!

Koop dan vandaag je loten nog op: Loterij Handbal

Voor €2,- heb je al een lot wat betekend dat er 80% naar de verenining zal gaan.

Alvast bedankt!

Screenshot 20191212 111531 Facebook

28 juni: Seizoensafsluiting 2019

Vrijdag 28 juni 2019 hadden wij onze seizoensafsluiting bij de Wildervankhal.

Normaal doen we dit op een zondag, i.v.m. de beachcompetitie van de D en C jeugd was dat dit jaar niet mogelijk.

De bedoeling was dat we gingen beachen en bbqen, maar er was voor het beachen te weinig animo.

Daarom is besloten om alleen te gaan eten en drinken😊.

Voordat we gingen eten werden alle trainers, coaches en scheidsrechters in het zonnetje gezet, zij kregen allemaal een zwarte paraplu met hun naam erop.

Ik hoop dat ze die alleen nodig hebben voor de zon, i.p.v.de regen.

Met 38 personen hebben wij er een gezellige avond van gemaakt.

Ik wil Henk en Martha van de Wildervanckhal bedanken voor hun samenwerking.

Ik wil iedereen een fijne vakantie wensen.

Mia

2 December: Rolstoelhandbal clinic

Op maandagavond 2 december 2019 van 18.30 uur tot 20.30 uur is er een rolstoelhandbal clinic in de Wildervanckhal te Wildervank. Eerst wordt er geoefend in het rollen en gooien en vangen. Daarna worden er wedstrijdjes tegen elkaar gespeeld.

In het Noorden heeft alleen HV Aeolus een afdeling rolstoelhandbal. Wat zou het mooi zijn dat meer mensen deze sport gaan beoefenen, zodat we ook in het noorden een competitie op kunnen zetten.

Daarom zijn voor deze clinic handverenigingen in Groningen en Drenthe benaderd om een keer te ervaren wat het is. Heb je belangstelling, kom dan kijken. Mogelijk kunnen we in januari 2020 nog een keer een clinic organiseren bij voldoende belangstelling.

Rolstoelhandbal is bedoeld voor mensen die graag in een team willen sporten, maar door slijtage, blessure of handicap in een regulier team niet “meer” mee kunnen doen. Er wordt gemengd gespeeld, dus het is voor oud en jong, voor dames en heren, gehandicapt of helemaal niet.
Een ding moet je meebrengen en dat is enthousiasme en spelplezier. De rest komt vanzelf. We zien je graag maandag avond in de Wildervanckhal
rgk club sport 03

25 mei: Zomerfestival Wildervank

Na maanden van voorbereiding, hebben wij samen met de andere sportverenigingen uit Wildervank een sportieve middag georganiseerd.

Dit evenement vond plaats rondom de atletiekbaan.

Iedere vereniging had een eigen activiteit, die met hun club te maken heeft geregeld.

Elke vereniging was te herkennen aan hun clubvlag, die zij bij hun kraam hadden hangen.

Via banners, flyers, posters en op social media, hebben wij geprobeerd om zoveel mogelijk deelnemers te krijgen.

Dit is voor de eerste keer, erg goed gelukt.

Deelname was voor jong en oud, en het was gratis.

Alle deelnemers kregen een stempelkaart. Bij elke sportactiviteit kregen ze een letter stempel.

Deze letters vormden het woord sportief.

Volle stempelkaarten werden in een ton gedaan en aan het eind van de dag werden daar de prijswinnaars uitgetrokken.

Dankzij de vele sponsoren was dit mogelijk gemaakt.

De hoofdprijs was een fiets die aangeboden was door Meijer fietsen.

Wij van Aeolus hebben Goalcha (straat handbal)gedaan. De deelnemers vonden het erg leuk om te doen.

Ook hadden wij een pot met knikkers in onze kraam staan, iedereen mocht gratis een gokje wagen hoeveel knikkers er in zaten.

Dorien Adolfs heeft de slagroomtaart gewonnen, die was aangeboden door Coop Wildervank.

Mede dankzij de vrijwilligers van Aeolus was het een geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar.

Mia