Vooraankondiging 25 mei 2019 - Mega Sportfestival in Wildervank “Samen in Beweging”

Mega Sportfestival in Wildervank “Samen in Beweging”

Op 25 mei 2019 van 13.00 uur tot 17.00 uur, organiseren de (sport) verenigingen een Mega Sportfestival te Wildervank “Samen in Beweging”. Inwoners kunnen kennis maken met het sportaanbod op het sportpark aan de Woortmanslaan in Wildervank.

Samenwerking
Aan het project doen de verenigingen SV Veendam Atletiek, TC Clias, SV Clias, HV Aeolus, Zwemvereniging THOR, v.v. Wildervank, Scouting Veendam en Fysiotherapie Torenstraat mee.

Zodra er meer bekend is volgt dat hier zo spoedig mogelijk!

54207604 2303433196566272 5419631974543261696 n

14 Januari: Pieten verstoren op 3 december training!

Hallo sportievelingen,🤾🏼‍♂️🤾🏼‍♀️

Het is al even geleden dat mijn pieten bij jullie D-jeugd zijn langs geweest en wij zitten alweer in Spanje, maar dat betekend niet dat we jullie vergeten zijn!
Onze digipiet had wat last van de nieuwe priprivacy wet daar in Nederland, maar dit bericht konden we jullie natuurlijk niet onthouden!
Hoe kan dat nou na z'n leuke training.... hopelijk vonden jullie dat ook!

Lees maar gauw het verslag hier onder welke Mia voor ons in elkaar heeft gezet (Dankje!) een paar foto's van ons bezoek!

Tot volgend jaar (of ja nu eigenlijk dit jaar al 😉)!

Sinterklaas & zijn pieten

Maandag 3 december 2018 kwamen er opeens 3 zwarte binnen de Wildervanckhal binnen lopen.

De pieten gingen de training  verstoren😊 van onze D jeugd.

Tevens probeerden de pieten met de training mee te doen, helaas het vangen en gooien van de bal is niet aan hun besteed.

Ik denk dat zij zich beter bezig kunnen houden met het inpakken van presentjes en het verspreiden daarvan.

De pieten hadden ook nog 3 jute zakken met cadeaus meegebracht.

Alle trainers/coaches en spelers van onze D jeugd kregen een chocolade letter en een zakje pepernoten met snoepgoed.

De jeugdleden kregen ook nog een mooie zwarte rugtas.

Deze tas mag / moet alleen gebruikt worden om naar de trainingen en wedstrijden te gaan.

Tevens blijft de tas eigendom van de vereniging.

Na ongeveer een half uur zijn de pieten weer weggegaan.

Bedankt Sintclub Veendam.

Het was een gezellige training.

Mia

19 november: Sponsoractie Albert Heijn Autorama Veendam

De actie van Albert Heijn Autorama Veendam zit erop!
En we mogen best trots op ons zelf zijn als vereniging 💪🏻
Via deze weg willen we dan ook iedereen bedanken voor wie de vereniging gesteund heeft! 😄

Denk je nu van jammer..... ik had best nog meer willen steunen! Dat kan tot 31 december kunnen nog steeds statiegeld flessen ingeleverd worden bij COOP Wildervank! 😎
Dus lever hier je flessen in & vergeet niet op de knop voor het doneren te drukken.

Voor nu in elk geval nogmaals bedankt!🤾🏼‍♀️🤾🏼‍♂️

FB IMG 1542626295339

22 november: Sponsoractie Albert Heijn en aankondiging Nieuwjaarsmixtoernooi

IMG 20181122 WA0007

Vandaag heeft Mia de check in ontvangst mogen nemen van de sponsoractie van Albert Heijn Autorama Veendam. Iedereen nogmaal bedankt!🤾🏼‍♂️🤾🏼‍♀️
Daarnaast noteer in je agenda:
4 januari 2019 vanaf 18 uur.
Dan hebben we weer ons jaarlijkse Nieuwjaarsmixtoernooi! 🍾
Jij komt toch ook? 🤾🏼‍♀️🤾🏼‍♂️
Meer info volgt hier nog over.

01-10-2018: COOP Wildervank - Statiegeld Actie

1 oktober 2018 - 31 december 2018: COOP Wildervank - Statiegeld Actie

Hallo sportievelingen en anderen die de club een hart onder de riem willen steken! 🤾🏼‍♀️🤾🏼‍♂️

We hebben weer een super gave actie voor onze vereniging.
Maar.... we kunnen het niet alleen.
Om de actie te laten slagen, hebben we wel jullie hulp nodig.
Het enige wat je hoeft te doen is:

*Vanaf 1 oktober t/m 31 december bij de COOP in Wildervank alle statiegeld flessen etc. inleveren en op de knop DONEREN drukken.*

Het bedrag gaat dan naar onze vereniging maar word ook nog eens verdubbeld door de COOP.
Dus schakel iedereen in die je kent en geef het door. Kleine moeite, groot plezier! 🤾🏼‍♂️🤾🏼‍♀️

Update: 5 maart 2019
Daar is hij dan de uitslag van de COOP statiegeld actie!
En wat een mooi resultaat daar mogen we best trots op zijn💪🏻
Via deze weg willen we dan ook iedereen bedanken die een donatie heeft gedaan 🤾🏼‍🤾🏼‍