ACTIE PER DIRECT GESTOPT - Jeugdsponsoractie Poiesz

Jeugdsponsoractie Poiesz!!

Van 11 februari t/m 7 april is er weer de jaarlijkse Poiesz actie waar wij aan mogen deelnemen.
Steun HV Aeolus met de Poiesz jeugd sponsor actie! Dat is winst voor ons en euro’s voordeel voor jou!
Wij willen iedereen in beweging brengen en vragen om de jeugd sponsor munten voor onze club te sparen.
Met de opbrengst van deze actie kunnen we de jeugd van de middelen voorzien die zij nodig hebben om onze mooie sport te blijven beoefenen. Tevens kunnen we nieuwe jeugdleden werven.
Hierom moedigen wij iedereen aan om de boodschappen bij de Poiesz te doen & de munten in de koker van HV Aeolus te stoppen. Let op, dit kan alleen in het filiaal in Veendam.

UPDATE 19 MAART:
Hallo!
Vandaag heeft ons het bericht bereikt dat de Jeugdsponsoractie 2020 - geheel begrijpelijk - is gestopt!
Wel hebben ze een leuke mededeling voor de vereningingen en willen we jullie alsnog bedanken voor jullie inzet! 💪🏻👏🏻

IMG 20200319 WA0076

3 Januari 2020: Mixtoernooi

Screenshot 20191210 233747 Word

2 December: Rolstoelhandbal clinic

Op maandagavond 2 december 2019 van 18.30 uur tot 20.30 uur is er een rolstoelhandbal clinic in de Wildervanckhal te Wildervank. Eerst wordt er geoefend in het rollen en gooien en vangen. Daarna worden er wedstrijdjes tegen elkaar gespeeld.

In het Noorden heeft alleen HV Aeolus een afdeling rolstoelhandbal. Wat zou het mooi zijn dat meer mensen deze sport gaan beoefenen, zodat we ook in het noorden een competitie op kunnen zetten.

Daarom zijn voor deze clinic handverenigingen in Groningen en Drenthe benaderd om een keer te ervaren wat het is. Heb je belangstelling, kom dan kijken. Mogelijk kunnen we in januari 2020 nog een keer een clinic organiseren bij voldoende belangstelling.

Rolstoelhandbal is bedoeld voor mensen die graag in een team willen sporten, maar door slijtage, blessure of handicap in een regulier team niet “meer” mee kunnen doen. Er wordt gemengd gespeeld, dus het is voor oud en jong, voor dames en heren, gehandicapt of helemaal niet.
Een ding moet je meebrengen en dat is enthousiasme en spelplezier. De rest komt vanzelf. We zien je graag maandag avond in de Wildervanckhal
rgk club sport 03

10 december t/m 20 januari: Steun jij de vereniging ook?

FB IMG 1576145743833

Steun jij ons ook en maak zowel jij als de vereniging kans op €5000,-!

Koop dan vandaag je loten nog op: Loterij Handbal

Voor €2,- heb je al een lot wat betekend dat er 80% naar de verenining zal gaan.

Alvast bedankt!

Screenshot 20191212 111531 Facebook

28 juni: Seizoensafsluiting 2019

Vrijdag 28 juni 2019 hadden wij onze seizoensafsluiting bij de Wildervankhal.

Normaal doen we dit op een zondag, i.v.m. de beachcompetitie van de D en C jeugd was dat dit jaar niet mogelijk.

De bedoeling was dat we gingen beachen en bbqen, maar er was voor het beachen te weinig animo.

Daarom is besloten om alleen te gaan eten en drinken😊.

Voordat we gingen eten werden alle trainers, coaches en scheidsrechters in het zonnetje gezet, zij kregen allemaal een zwarte paraplu met hun naam erop.

Ik hoop dat ze die alleen nodig hebben voor de zon, i.p.v.de regen.

Met 38 personen hebben wij er een gezellige avond van gemaakt.

Ik wil Henk en Martha van de Wildervanckhal bedanken voor hun samenwerking.

Ik wil iedereen een fijne vakantie wensen.

Mia