25 mei: Zomerfestival Wildervank

Na maanden van voorbereiding, hebben wij samen met de andere sportverenigingen uit Wildervank een sportieve middag georganiseerd.

Dit evenement vond plaats rondom de atletiekbaan.

Iedere vereniging had een eigen activiteit, die met hun club te maken heeft geregeld.

Elke vereniging was te herkennen aan hun clubvlag, die zij bij hun kraam hadden hangen.

Via banners, flyers, posters en op social media, hebben wij geprobeerd om zoveel mogelijk deelnemers te krijgen.

Dit is voor de eerste keer, erg goed gelukt.

Deelname was voor jong en oud, en het was gratis.

Alle deelnemers kregen een stempelkaart. Bij elke sportactiviteit kregen ze een letter stempel.

Deze letters vormden het woord sportief.

Volle stempelkaarten werden in een ton gedaan en aan het eind van de dag werden daar de prijswinnaars uitgetrokken.

Dankzij de vele sponsoren was dit mogelijk gemaakt.

De hoofdprijs was een fiets die aangeboden was door Meijer fietsen.

Wij van Aeolus hebben Goalcha (straat handbal)gedaan. De deelnemers vonden het erg leuk om te doen.

Ook hadden wij een pot met knikkers in onze kraam staan, iedereen mocht gratis een gokje wagen hoeveel knikkers er in zaten.

Dorien Adolfs heeft de slagroomtaart gewonnen, die was aangeboden door Coop Wildervank.

Mede dankzij de vrijwilligers van Aeolus was het een geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar.

Mia