28-31 mei 2018: Avond4Daagse 2018

Sportfederatie Wildervank organiseerde voor de 40ste keer de avondvierdaagse van Wildervank.
Deze wandel evenement werd gehouden van 28 mei tot en met 31 mei.
Omdat het de 40ste keer was had de federatie het groter uitgepakt en werden de lopers verwend.

Maandags liepen alle lopers dwars door de Coop Wildervank heen, daar kregen ze allemaal een rugzakje met een pakje drinken en een appel er in.
De Rabobank stond dinsdags halverwege de route, van hun kregen de lopers een zonnebril.
De bank had ook een “Pinquin” geregeld, dit vonden de jonge lopers erg mooi.
Stichting steunfonds Wildervank trakteerde de lopers woensdags op een ijsje.
Deze stichting heeft er ook voor gezorgd dat er een extra muziekkorps bij kon zijn tijdens de intocht.
Elk jaar steunt Wijk en Buurtbeheer de organisatie, dat geld wordt ook besteed aan een muziekkorps.
Dit jaar hadden wij van Aeolus minder lopers dan voorgaande jaren.
Dit komt mede doordat er veel jeugdleden die week op kamp gingen van school.
Ook komt het dat de oudere jeugd een bijbaantje heeft of aan het studeren zijn. Of zich er te oud voor voelen(:
Het was deze week erg warm, ook dreigde het met onweer. Gelukkig hebben we daar geen last van gehad.
Onze lopers werden alle dagen verwend met ranja/koffie/thee en iets lekkers.
De catering was weer samen met de vv Wildervank geregeld, bedankt Trijnie Hadders.
Charissa, Danique, Elke, Sam, Doreen, Bram, Stijn, Ezra en Thijs hebben de 4 daagse gelopen.
Dita was er maandag en dinsdag bij als “leider”en Tom heeft dat woensdags op zich genomen.
De laatste avond heeft de groep het samen gedaan, goed gedaan allemaal.
De lopers hebben het erg leuk gehad werd mij verteld.

Mia