24 juni 2018: ZomerBeach Seizoen Afsluiting

Het seizoen zit er weer op, daarom onze jaarlijkse afsluiting met beachen en bbqen.
Voordat we konden gaan sporten en eten moest er van tevoren veel geregeld.
Allereerst hebben wij contact opgenomen met de eigenaar van de waterskibaan in Veendam.
Hij heeft Koetshuis overgenomen van Wim Drenth, met Wim hebben we de laatste jaren goede zaken gedaan.
Gelukkig waren de nieuwe eigenaren bereid om met Aeolus de samen werking aan te gaan.
Tevens een aanvraag bij de gemeente ingediend voor een klein evenement op het beachveld achter Amigo Ranch.
Omdat er een groot speeltoestel daar in de buurt is geplaatst moest er gemeten worden of ons beachveld wel groot genoeg was.
Er was ruimte genoeg. Het veld lag er niet mooi bij, veel onkruid en niet vlak.
Pieter Prins van de manege heeft ervoor gezorgd dat het veld er uitstekend bij lag.
De aanmeldingen voor het beachen en bbqen kwamen al snel binnen.
Deze zondag waren we met enkele vrijwilligers al om 12 uur aanwezig bij het beachveld.
In een mum van tijd lag het veld er spik en span bij.
Om 13:00 uur kon de eerste wedstrijd beginnen.
Er deden 35 personen mee met het beachen, er zijn 5 gelijkwaardige teams van gemaakt.
Yvonne heeft de teams samengesteld en alle teams een grappige naam toebedacht (Mario’s, Minions, Shreks, Nemos en Monsters).
De Minions (Anton, Brian, Chris, Jan Z. , Jasper, Jesse en Sam) hebben gewonnen.
Ook de wedstrijdschema heeft Yvonne voor ons gemaakt; BEDANKT.
Halverwege de middag hebben de oudere (niet)leden het nog tegen mekaar opgenomen.
Aan het eind hebben de jongere(niet) leden nog een wedstrijd tegen mekaar gespeeld.
Zo kon iedereen nog ff op zijn eigen niveau en kracht een lekker potje beachen.
Om de boel een beetje in goede banen te leiden hadden we de beschikbaarheid van 4 scheidsrechters.
Yvonne, Chris, Daniella en Irene.
Gert Jan heeft de hele middag achter het scorebord gezeten.
Helaas was t een druilerige, miezerige middag. Gelukkig hadden de sporters en het publiek er geen moeite mee.
Rond 17:00 uur heeft iedereen (ahum), meegeholpen om de belijning, doeltjes, hesjes, ballen etc. op te ruimen.
Een aantal vrijwilligers waren toen ook bezig om alle tafels, stoelen, bbq spul klaar te zetten onder de grote overkapping naast het Koetshuis.
Voordat we samen gingen eten werden alle trainers, coaches bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar.
Zij kregen allemaal een antraciet grijze handdoek met hun eigen naam erop geborduurd. Dit werd zeer gewaardeerd.
Met 54 personen zijn we gaan bbqen, enkele heren zijn aan het bakken gegaan.
We hebben allemaal genoten van deze middag en avond.
Hierbij wil ik IEDEREEN die iets heeft gedaan deze dag hartelijk BEDANKEN.

Mia