4 oktober: Overlijden Henk Gerrits

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat Henk Gerrits plotseling is overleden. Henk was vele jaren speler/ bestuurslid / scheidsrechter en lid van verdienste van de handbalvereniging Aeolus. Verder kwamen wij afgelopen jaren Henk tegen als sporthal en kantine beheerder in de Wildervanckhal. Wij betuigen onze deelneming aan de familie, naasten en vrienden. Daarom zal op vrijdag 4 oktober 2019 en op zondag 6 oktober 2019 hieraan aandacht worden besteed door het dragen van rouwbanden bij alle thuis wedstrijden. Dit geldt voor elk team. Verder zal er een minuut stilte gehouden worden voor aanvang van de wedstrijden Dames midweek en Dames weekend. Ik begrijp dat dit velen van ons overvalt, net zoals het ons bestuur overvalt. Het bestuur stelt het op prijs dat u bij deze herdenking aanwezig bent. Mochten er vragen zijn dan horen wij dat graag.

Namens het bestuur

Marian Bekema

Dagblad van het Noorden:

Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Logo Poiesz Jeugd Sponsor Actie

HV Aeolus wil mensen in beweging brengen voor de 13e Poiesz Jeugd Sponsor Actie.

Wij vragen iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van (naam sportclub of vereniging) staat dit jaar:
Nieuwe trainingspakken voor de nu C-Jongens & C-Meisjes (nu nog gemengd samen spelend als D-Jeugd).

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van HV Aeolus bij de Poiesz  supermarkt in Veendam helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van (naam sportclub of vereniging), hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van HV Aeolus is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Veendam. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 8 april 2018 bij Poiesz supermarkten.

Stuur een email naar HV Aeolus als je meer informatie nodig hebt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OnzeClubWinkel

Onzeclubwinkel is opgezet om leden via hun internetaankopen voor hun club extra inkomsten te genereren. Zo kun je Aeolus financieel een steuntje in de rug geven en dat zonder dat het je iets extra kost. Sterker nog, je krijgt zelf ook extra korting op je internetaankopen.
Click op OnzeClubWinkel in de sponsor banner op de homepage voor meer informatie en om mee te doen.

Zondag 31 januari 2016: Nieuwe sponsor voor meiden van Aeolus

Volledig bericht op de Veendammer.nl website

Nieuwe sponsor voor meiden Aeolus

Zondag 31 januari 2016
WILDERVANK – Aangenaam advies & administraties is de nieuwe sponsor van het meidenhandbalteam Aeolus DC1 uit Wildervank. Het twaalftal talentvolle meiden die met veel plezier en doorzettingsvermogen hun sportieve talenten inzetten om zichzelf sportief te verbeteren, draagt inmiddels het nieuwe Aangenaam-trainingspak.
Volledig bericht op de Veendammer.nl website