Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Logo Poiesz Jeugd Sponsor Actie

HV Aeolus wil mensen in beweging brengen voor de 13e Poiesz Jeugd Sponsor Actie.

Wij vragen iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van (naam sportclub of vereniging) staat dit jaar:
Nieuwe trainingspakken voor de nu C-Jongens & C-Meisjes (nu nog gemengd samen spelend als D-Jeugd).

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van HV Aeolus bij de Poiesz  supermarkt in Veendam helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van (naam sportclub of vereniging), hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van HV Aeolus is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Veendam. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 8 april 2018 bij Poiesz supermarkten.

Stuur een email naar HV Aeolus als je meer informatie nodig hebt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.