17 oktober: Wordt ook scheidsrechter

6-14 Oktober was voor handballend Nederland de week van de scheidsrechter, waarin veel aandacht aan, voor en over scheidsrechters werd geschonken.

Het Nederlands Handbal Verbond (NHV) deed dat o.a. op social media met gebruik van de hashtags #scheidsbedankt en #handbalNL.

Sta jij sterk in je schoenen en lijkt het je leuk om de wedstrijd als handbal-scheidsrechter te leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Om als scheidsrechter uit te komen word door de NHV een opleiding verenigingsscheidsrechter aangeboden.

Meer info is te vinden op: NHV - Verenigingsscheidsrechter

Dus lijkt dit je leuk toe, meld je dan snel aan (of vraag eerst meer aanvullende informatie) via het email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.