DB1 | Seizoen 2021-2022 | Samenwerking H.V.A.

  Team Gespeeld Punten Winst Verlies Gelijk Voor Tegen Verschil Strafpunten
1 Actief P. DB1# 0 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Aeolus/H.V.A. DB1# 0 0 0 0 0 0 0 0 0
3 F.H.C. DB2# 0 0 0 0 0 0 0 0 0
4 S.V. Hoogersmilde DB1# 0 0 0 0 0 0 0 0 0
5 HVZ-Vivendi DB1 0 0 0 0 0 0 0 0 0
6 S.V.W.W. DB1# 0 0 0 0 0 0 0 0 0

 

 

03-07-2021: Teamdag B-meiden HV Aeolus

??????? ?-?????? ?? ??????
 
Afgelopen zaterdag (3 Juli) was het seizoen dan alweer ten einde. En hoe kan dit nu mooier afgesloten worden, dan met een mooie team dag of anders gezegd een team activiteit. Om de coaches te ontlasten hebben wij bij de B meiden een paar geweldige ouders, die dit op poten hebben weten te zetten. Daarom alvast een groot applaus voor de ouders (Nancy, Gea, Cindy) die het georganiseerd hebben namens de coaches en de meiden. Het werd namelijk een onvergetelijke dag bij de Breeland in Annen, waarin begonnen werd met een klein survival. Dit is een tocht van 2,5 uur waarin de meiden allemaal activiteiten tegen komen. Denk hier bij aan wateroversteken, bosloop en een gedeelte kanoën. Waarin de meiden samen met trainer Bart begonnen te lopen. Het werd natuurlijk een tocht met vooral kletsen en elkaar klieren. Van een eerste oversteek waar de meiden al schommelend door Bart de touw brug over gingen, naar een klierende meiden groep die de trainer op de afsluiting wel even terug wilden pakken. 
 
Na een uur lopen was het dan zo ver… eindelijk aangekomen bij de kano’s. Maar ja wie gaat nou met wie in de kano? Laura was er in ieder geval snel uit’ ik wil wel met Bart in de kano werd er geroepen. Want ik ben toch altijd wel de sjaak! Hier na volgde ook het duo Leona en Moniek. En de andere 4 meiden (Kim, Karlijn, Kimberly, Zoë) in een boot. En het werd een hele leuke kano tocht, met hierin natuurlijk geen droge kleding. Al hield Kim haar kleding aardig lang droog, tot de trainer met zijn bootje langs kwam varen. Want ja onze meiden en trainer die zich gedragen op een afsluitingsweekend, nou echt niet! Van elkaar het water in gooien, naar elkaar door de modder slepen. En vergeet zeker het hooi in je trainers gezicht gooien niet (Leona). Maar natuurlijk hoort dit allemaal bij een afsluiting. Dit is dan ook allemaal vast gelegd met schitterende foto’s van Danielle, die bij ons altijd weer voor bij zullen komen.
 
Eenmaal gedoucht en iedereen weer fris en fruitig snel de auto in, want er staat nog een BBQ met spelletjes op het programma. Waarin iedereen zich lekker vol heeft kunnen eten, en er nog wat na gelachen wordt om de survival. Waarin Kimberly haar schoenen nog droog heeft weten te houden. Maar ja, dan breken de spelletjes aan.. Iedereen heeft namelijk 2 weetjes moeten insturen en de ouderen zelfs een baby foto. Nu kunnen we wel stellen dat Bart hier heel wat te weten is gekomen. Van een voetballende Zoë, een Seizoenkaart FC Groningen van de ouders van Moniek, of wat dacht je van het danstalent Karlijn. Al met al was het een leuke afsluiter! wat eindigde met de snapchat filters, en een paar leuke selfies van iedereen.
 
??? ??? ??? ?????? ???? ??? ????? ?????? ?? ????? ??????? ??? ????? ?‍♀️
???? ?????? ???? ?? ???? ???? ??? ???? ??? ???? ??????? ?? ?? ?????? ??? ???????????! 
???? ??????? ?? ??? ?? ???? ???? ???? ????.
 
Rest van de foto's terug te vinden op Facebook.