15 September 2018: COOP Wildervank sponsort HV aeolus DC1

15 September 2018: COOP Wildervank nieuwe sponsor HV Aeolus DC1

-- Foto & tekst: Peter Panneman --

Handballers Aeolus in nieuw tenue.

Het meisjes C1 team van Handbalvereniging Aeolus uit Wildervank zijn sinds vandaag in nieuwe tenue gestoken. Met dank aan de plaatselijke supermarkt COOP Wildervank. Het team uitkomend in de C poule wordt getraind door Yvonne Donkers, en staan onder leiding van Gea Schutte en Gert van Dijk.
“ Maatschappelijk betrokkenheid en we vinden het belangrijk voor Wildervank om te laten zien dat we er zijn” aldus COOP filiaalmanager Douwe van der Ploeg.

Peter Panneman HV Aeolus DC1 sposor COOP Wildervank 2018 0915

Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Logo Poiesz Jeugd Sponsor Actie

HV Aeolus wil mensen in beweging brengen voor de 13e Poiesz Jeugd Sponsor Actie.

Wij vragen iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van (naam sportclub of vereniging) staat dit jaar:
Nieuwe trainingspakken voor de nu C-Jongens & C-Meisjes (nu nog gemengd samen spelend als D-Jeugd).

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van HV Aeolus bij de Poiesz  supermarkt in Veendam helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van (naam sportclub of vereniging), hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van HV Aeolus is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Veendam. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 8 april 2018 bij Poiesz supermarkten.

Stuur een email naar HV Aeolus als je meer informatie nodig hebt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 31 januari 2016: Nieuwe sponsor voor meiden van Aeolus

WILDERVANK – Aangenaam advies & administraties is de nieuwe sponsor van het meidenhandbalteam Aeolus DC1 uit Wildervank.
Het twaalftal talentvolle meiden die met veel plezier en doorzettingsvermogen hun sportieve talenten inzetten om zichzelf sportief te verbeteren, draagt inmiddels het nieuwe Aangenaam-trainingspak.
Volledig bericht op de Veendammer.nl website

AEROLO 1e Training 15-01-2018

Hoi

We hebben een eerste training gehad van rolstoelhandbal.
We waren met 6 personen. Volgende keer wil de moeder van Elke ook meedoen.

We hebben groepsapp aangemaakt onder naam Aerolo.

De volgende training is op: Maandag 12 februari 2018 19.00 uur tot 20.00 uur

Meer informatie vindt je op de Team pagina van AEROLO Senioren

?⛹?‍♀?

Marian

OnzeClubWinkel

Onzeclubwinkel is opgezet om leden via hun internetaankopen voor hun club extra inkomsten te genereren. Zo kun je Aeolus financieel een steuntje in de rug geven en dat zonder dat het je iets extra kost. Sterker nog, je krijgt zelf ook extra korting op je internetaankopen.
Click op OnzeClubWinkel in de sponsor banner op de homepage voor meer informatie en om mee te doen.